Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Β ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας: Με έναν εκπρόσωπο στο συνέδριο ΟΛΜΕ και τρίτη δύναμη η "Συμμετοχή"

Με έναν εκπρόσωπο θα εκπροσωπηθεί η Συμμετοχή στο 17ο συνέδριο της ΟΛΜΕ. Μέσα σε  κλίμα διπολισμού, απανωτών εκλογικών αναμετρήσεων, η Συμμετοχή με 111 ψήφους και ποσοστό 14,36% ήρθε τρίτη. Η Συμμετοχή κατέλαβε την τρίτη θέση και στις τέσσερις εκλογικές αναμέτρησεις που πήρε  μέρος.
Στην ψηφοφορία συμμετείχαν 831 καθηγητές με τα έγκυρα ψηφοδέλτια να είναι 773 και τα άκυρα- λευκά να ανέρχονται σε 58. Η Συμμαχία έλαβε 338 ψήφους και εξέλεξε τέσσερις αντιπροσώπους , η ΔΑΚΕ έλαβε 227 και εξέλεξε τρεις αντιπροσώπους , η Συμμετοχή έλαβε 111 ψήφους και εξέλεξε έναν αντιπρόσωπο. Το ΠΑΜΕ έλαβε 71 ψήφους χωρίς να εκλέξει αντιπρόσωπο όπως και η ΡΑΣ που έλαβε 26 ψήφους.
Συγκρίνοντας τα αποτελέσματα με το 2013, δείχνει την  τάση  πολυσυλλεκτικότητας του ψηφοδελτίου της παράταξης μας, που διατηρεί ακέραιη την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας συναδέλφων  στις συμπληγάδες της πολιτικών τάσεων και ανταγωνισμών.
Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη σταθερή εμπιστοσύνη που μας δείχνεται, η οποία συνεπάγεται σταθερή υποχρέωση από μέρους μας προς εσάς να  προσπαθούμε τα μέγιστα  για τον κλάδο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου